Medlemsbrev vt 2015

Medlemsbrev vt 2015

Nu drar vi igång vårterminen, låt 2015 bli ett spännade och kreativt år!

Vi välkomnar alla medlemmar tillbaka till verksamheten – nya som gamla. Under 2014 ökade vi antalet medlemmar, från 110 till drygt 130! Det är vi mycket glada för men vill ändå att vi inför vår 40-årsjubileum 2016 lyckas bli ännu fler – kanske har just Du förslag på någon som borde bli medlem, eller varför inte ge bort ett medlemskap i present?

Även i år fick Marks Konstgrafiska Verkstad Offentligt kulturbidrag från Marks kommun samt bidrag för Kulturstrategiskt uppdrag från VGR för att tillgängliggöra kultur och skapande för våra medlemmar och en bred allmänhet i Mark och Sjuhärad. Vi är mycket stolta för detta och tackar för förtroendet. Vårt långa och goda samarbete med ABF är också en förutsättning för vår verksamhet att drivas och utvecklas.

Vårens program ser ut som följande.

Helgkurs i hålkamerafotografering och fotografiskaädelförfaranden

25/4 och 26/4 12:00-18:00. Kostnad 300:- inklusive material. Inga förkunskaper krävs.

Anmälan till: jonasalmqvist@spray.se eller tel. 0735 93 02 01

Earth Hour 28 mars 2105

På något sätt kommer vi även i år uppmärksamma manifestationen Earth Hour. Program kommer längre fram. Är ni intresserade av att vara med i planeringen och genomförandet på något sätt, hör gärna av er.

Skaparverkstad – för barn i låg- och mellanstadiet

I februari startar vår barnverksamhet igen, datum och tema kommer på separat schema som i skrivande stund är under planering. Vi välkomnar alla som vill leda ett eller flera tillfällen, verksamheten bygger på att vi är flera som hjälps åt. Som tidigare teman kan nämnas:

trådskulptur, textiltryck, brickmålning, måleri, återbruk, drama, grafiskt tryck.

Alla former av skapande är av intresse! Kanske har just du ett specialintresse som du skulle kunna visa våra yngre? Det finns alltid en assisterande ledare som hjälper till med det praktiska.

Hör gärna av er till Åsa, 0739 188 111.

Vi fyller gärna på med fler kurser och aktiviteter. Har du en egen idé om vad vi kunde ta in i verksamheten? En spännande föreläsare, en teknik ni vill lära er mer om, en egen kurs ni vill driva i vår regi eller kanske en föreställning? Vår ateljé passar till mycket och vi är öppna för nya friska vindar!

Vi vill också ha förslag på hur vårt kommande jubileum kan uppmärksammas och gestaltas.

Ännu en gång, varmt välkomna!

2015-01-10 14:24